Termeni și condiții

-Business Gsm Center nu este raspunzatoare pentru conturi sau parole pe care utilizatorul nu le cunoaste, sau sunt uitate de catre proprietarul sau utilizatorul aparatului trimis in service, pentru a fi reparat ( acel aparat nu se incadreaza in serviciul nostru pentru Recuperarea Informatiilor deoarece datele nu mai pot fi accesate )
-Business Gsm Center nu este raspunzatoare pentru aparatele care sunt furate sau pierdute, iar in caz de forta majora se vor urma demersurile legale pentru dispozitivele care sunt trimise in service in baza carora exista o reclamatie.
-Daca telefonul a mai fost in alt service pentru a se efectua intervenii pe placa de baza si sau incercat diverse metode de reparare ca de exemplu :

*Restaurarea softului, care in urma unei erori, este incompleta ( acel aparat nu se incadreaza in serviciul nostru pentru Recuperarea Informatiilor deoarece in proportie de 98% datele nu mai pot fi accesate )
*Supraincalzirea componentelor sau chip-urilor care sunt cu serie unica inregistrate pe placa de baza , acestea nu pot fi inlocuite iar firma noastra nu este raspunzatoare pentru aceste probleme provocate de alt service sau chiar de lichide si socuri mecanice.
*Inlocuirea pieselor de pe placa de baza care sunt cu cod unic de inregistrare de catre alt service gsm, fara a cunoaste acest aspect, acel aparat nu va mai putea fi reparat deoarece codul unic de piesa nu mai corespunde cu celalalte componente inregistrate pe placa de baza. Firma noastra nu este raspunzatoare pentru aceste interventii care nu au fost efectuate in service-ul nostru .
*Decodarea temporara de retea sau bypass la conturi icloud. Firma noastra nu este raspunzatoare pentru aceste interventii executate de alt service . In cazul in care aparatul trimis la noi in service necesita resoftare, decodarile temporare de orice gen cat si bypass-urile de orice gen se vor pierde fara ca firma noastra sa fie responsabila pentru acest aspect.
*In momentul in care doriti sa apelati la serviciile noastre si sa ne trimiteti un telefon pentru reparatie hardware/software, nu suntem responsabili pentru pierderea garantiei operatorului sau vanzatorului aparatului dvs.
*Aparatul care este reparat la noi in service , ulterior va avea garantie strict pentru problema solicitata de catre client, firma noasta nefiind raspunzatoare pentru alte defecte ascunse pe care aparatul le avea la intrarea lui in service. In cazul in care aparatul nu porneste deloc la intrarea lui in service, nu va fi posibila o constatatre si verificare a intregului aparat. Firma noastra nu este raspunzatoare pentru defectele constatate dupa pornirea lui, fapt care atrage dupa sine o reparatie partiala sau full. In functie de solicitare, clientul nostru va scrie pe documentul de reparatie care va insoti aparatul in colet.
*Nu suntem responsabili pentru aparatele trimise la noi in service care nu pornesc, stinse complet, care au fost in alte service-uri si li s-a inlocuit placa de baza fie din greseala sau intentionat. Clientul nostru va achita contravaloarea reparatiei efectuate de noi. In acest caz nu o sa mai puteti debloca aparatul din contul icloud sau alte conturi deoarece: fiind alta placa de baza in carcasa telefonului, inseamna ca este o alta serie de placa de baza, cu un alt imei, cu alt cont iCloud in cazul telefoanelor iPhone. Clientul isi asuma acest gen de riscuri in conditiile in care duce telefonul in service-uri care nu sunt specializate in repararea placilor de baza si nu detin o reputatie loiala !
*Nu suntem raspunzatori pentru aparatul fisurat sau spart, de coletul indoit/lovit sau de lipsa aparatului din colet, constatat de noi la intrarea coletului in service.
*Nu suntem raspunzatori daca trimiteti un telefon original si la noi ajunge o clona !
*Firma noastra va repara doar defectele specificate de dvs. pe fisa din pachet care este obligatorie sa o expediati impreuna cu aparatul.
*Clientul nostru va beneficia de 2 transporturi gratuite (tur/retur) din momentul in care expedierea dvs va fi acceptata de noi, urmand ca urmatoarele expeditii pentru acelasi aparat vor fi achitate (tur/retur) de catre expeditor, valabil pentru defectele noi sau ascunse care nu au fost cauzate de service-ul nostru sau defecte care nu au fost specificate prima data la expedierea aparatului catre noi.
*Garantia reparatiei va fi valabila doar pentru defectele care au fost specificate de catre client pe fisa obligatorie din pachet, se va oferi garantie doar pentru defectele reparate de service-ul nostru.
*Aparatul care necesita garantie in urma unei reparatii la noi in service, transportul va fi suportat de noi (tur/retur).

 

politici de confidențialitate

A. Introducere

 1. Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.
 2. Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați website-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați website-ul nostru.

B. Colectarea informațiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 1. informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;
 2. informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe website;
 3. informații precum adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru;
 4. informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru;
 5. informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați;
 6. informații referitoare la orice achiziție efectuată, servicii utilizate sau tranzacții pe care le faceți prin intermediul website-ului nostru, care pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail.
 7. informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
 8. orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

C. Utilizarea informațiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 1. administrarea website-ului și a afacerii noastre;
 2. personalizarea website-ului nostru pentru dvs.;
 3. autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru;
 4. furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul website-ului nostru;
 5. trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
 6. trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare);
 7. trimiterea de comunicări de marketing referitoare la afacerea noastră sau la companiile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing);
 8. furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații);
 9. abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
 10. păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor;
 11. verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată); și
 12. alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe website-ul nostru, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe website-ul nostru și pot fi modificate cu ajutorul comutatoarelor de confidențialitate de pe website.

Fără consimțământul dvs. expres, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părți.

D. Divulgarea informațiilor personale

Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
 3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);
 4. către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem); și
 5. oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

E. Transferuri internaționale de date

 1. Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care funcționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.
 2. Informațiile colectate pot fi transferate între următoarele țări care nu au instituite legi de protecție a datelor personale echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.
 3. Informațiile personale pe care le publicați pe website-ul nostru sau pe care le trimiteți spre publicare pe website-ul nostru pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.
 4. Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (F).

F. Păstrarea informațiilor personale

 1. 1. Această Secțiune stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
 2. Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri
 3. În pofida celorlalte dispoziții din această Secțiune F, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
  1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
  2. dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare; și
  3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);

G. Securitatea informațiilor dvs. personale

 1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.
 2. Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).
 3. Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.
 4. Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.
 5. Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

H. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.

I. Drepturile dvs.

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va fi supusă următorilor termeni:

 1. gratuit
 2. furnizarea de dovezi suficiente cu privire la identitatea dvs. 

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

J. Site-uri terțe

Site-ul nostru include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu de facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

K. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

L. Cookie-uri

Website-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri. Pe site-ul nostru folosim atât cookie-uri persistente, cât și de sesiune.

 1. Numele cookie-urilor pe care le folosim pe website-ul nostru și scopurile pentru care sunt utilizate acestea pot fi găsite mai jos:
  1. Folosim Google Analytics și Adwords pe website-ul nostru pentru a urmării utilizatorii cât timp navighează pe website.
 2. Majoritatea browser-elor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri – de exemplu:
  1. în Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile utilizând suprascrierea setărilor de manipulare a cookie-urilor, disponibile printr-un clic pe „Instrumente”, „Opțiuni de Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Avansat”;
  2. în Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Acceptați cookie-uri de la website-uri”; și
  3. în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile să trimită orice date” la rubrica „Cookie-uri”.

Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe website-ul nostru.

 1. Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer – de exemplu:
  1. În Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni despre cum puteți face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835 );
  2. În Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare cookie-uri”, apoi pe „Ștergeți toate Cookie-urile“; și
  3. în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Ștergeți cookie-urile și alte date despre website și plugin-uri” și faceți clic pe „Ștergeți datele de navigare”.
 2. Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri.
Copyright © Business GSM Center | Toate drepturile rezervate